5 tips om acne te voorkomen!

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

1. Water, water en nog eens water!

We blijven het zeggen, maar water drinken blijft één van de beste manieren om jouw lichaam en huid te reinigen. Je voert hiermee de gif- en afvalstoffen in je lichaam af en zorgt daarnaast ook voor een gehydrateerde huid. De beste manier om jouw huid van binnenuit te reinigen.

2. Check je skincare routine.

We kennen allemaal de vriendin die een stralende huid heeft en niet investeert in skincare. Oneerlijk, maar true. Vaak is het een zoektocht naar de juiste producten die het beste bij je huid passen. Om de huid goed te verzorgen, geloven wij in de 5-step skincare routine. 

  1. Olie of jelly reiniger: om make-up te verwijderen
  2. Gel of foam reiniger: om de huid echt te reinigen 
  3. Toner: hiermee verwijder je de laatste resterende bacteriën en de huid te preppen
  4. Serum: Vitamine C serum voor hydratatie, egaliseren en voeden van de huid 
  5. Cream: voor een goede verzorging voor de huid

3. You are what you eat.

De dagelijkse keuzes betreft voeding die we nemen, heeft degelijk effect op je huid. Voedingsstoffen gemaakt door de natuur en die kleurrijk zijn, bevatten goede mineralen en kan positieve invloed hebben op jouw huid. Geraffineerde suikers en lactose kan de vorming van acne verergeren, zorg voor een juiste balans hierin. Let wel op, elk lichaam reageert anders op bepaalde producten. Het kan nooit kwaad om te achterhalen wat je lichaam wellicht niet kan verdragen.

4. Stick it!

We kennen allemaal de kleine boosdoener die op de meeste ongeschikte momenten aanwezig zijn.  Een essentieel product in elke toilettas, de ZitSticka producten zijn life savers! Een klein doorzichtig stickertje die je voor het slapen gaan op een vervelende ontsteking of puist kan plakken, en in de ochtend is die verdwenen!

5. Het Skin Recovering Zijden Kussensloop

Wist je dat katoen 1000 keer meer bacteriën bevat dan een toiletbril na maar liefst 3 dagen? Shocking, we know! Het slapen op zijde brengt veel voordelen met zich mee en vooral om jouw acne te verminderen. Een zijden kussensloop behandeld met zilverionen, wat 99.7% van alle bacteriën dood die acne veroorzaken, zal groot verschil maken. Je ligt er tenslotte gemiddeld 8 uur per nacht op!