Dit zijn de 5 skincare trends voor aankomende winter

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

1. Essentieel voor het hele jaar door: SPF

Makkelijk om te vergeten, vooral als het koud is en de zon niet schijnt. Maar SPF is een product die het hele jaar door niet mag ontbreken in jouw skincare routine. UV stralingen zijn de voornaamste oorzaak van huidveroudering en pigmentvlekken, deze zijn er ook als het grijs buiten is. Vergeet dus nooit om jouw routine af te sluiten met SPF.

2. Vitamine C voor een stralende huid

Als we tijdens de winter geen vitamine D kunnen opnemen voor een glowing summer skin, is het de hoogste tijd om vitamine C elke ochtend toe te voegen als serum. Het hydrateert de huid extra goed doordat het diep in de huid trekt, dit is ook belangrijk tijdens de droge wintermaanden. Je zult al snel verschil merken, wakker worden met plumply en glowing skin. Onze favorieten: 

  • Sunday Riley Vitamin C serum 
  • Skin Ceuticals Vitamin C serum 

3. Nachtcrème voor een extra boost

Of je er nou wel of niet van houdt, de koudere dagen zorgen voor een drogere huid. Vooral richting het einde van het jaar is het een goed idee om een nachtcrème of nachtmasker zo’n 3 keer in de week aan te brengen. Om de huid extra te hydrateren en te voeden, kan een nachtcrème gevuld met rijke ingrediënten jouw huid revitaliseren. Onze favoriete: Susanne Kaufmann: Invigorating Night Cream. 

4. Ultieme verzorging voor je lippen

De lippen, die veel te verduren krijgen. Essentieel en mogen we absoluut niet vergeten. Er is niks ergers dan lipgloss op droge lippen smeren. De geheime tip voor gehydrateerde lippen het hele jaar door? De 8 hour cream van Elizabeth Arden. Verkrijgbaar in verschillende vormen, dus wil je een tube, potje of stift, find your match! Plakt niet, en droogt de lippen niet verder uit.

5. Jouw huidherstellend tijdens je slaap

Als jij alle producten waar je in investeert, zo goed mogelijk wilt laten werken, wordt het tijd dat jouw volgende beauty aankoop het Skin Recovering Zijden Kussensloop wordt. Behandeld met zilverionen technologie, waardoor het 99.7% van alle bacteriën door die onzuiverheden veroorzaakt. Het zijde stoot vocht af, wat ervoor zorgt dat jouw nachtcrèmes goed de huid intrekken en niet in jouw kussensloop. Een cruciale toevoeging aan jouw skincare routine, ook een item voor het hele jaar door!